Aventures amb el Taxi 4×4 de Casa Bellera

Explora la majestuositat del Pallars Sobirà com mai abans ho havies fet amb el nostre servei exclusiu de Taxi 4×4. Dissenyat per a aventurers i amants de la natura, us portem des del llindar de Casa Bellera a les joies amagades de la regió.

De mig dia

 • Estany de Sant Maurici per Escart i Creu de l’Eixol: Descobriu la bellesa prístina de l’Estany de Sant Maurici, accedint per rutes menys transitades que revelen paisatges de somni i vistes panoràmiques.
 • D´Estany de Sant Maurici a Son del Pi (Ruta Romànic): Submergeix-te en un viatge cultural seguint l´empremta de l´art romànic, des de l´icònic Estany de Sant Maurici fins a Son del Pi, on la història cobra vida.
 • Llessui, pel Coll del Triador, als Estanys de la Mainera: Travessa el Coll del Triador fins a arribar als serens Estanys de la Mainera, un santuari natural de tranquil·litat i bellesa inigualable.
 • Pic de l’Orri, per Rubió i Canturri, a Sant Joan de l’Erm: Conqueriu el Pic de l’Orri, partint des de Rubió i Canturri, en una ruta que us desafiarà i recompensarà amb vistes que tallen la respiració fins a Sant Joan de l’Erm.

Dia sencer

 • Andorra per Tor i Ós de Civís: Aventura’t en un viatge cap al pintoresc país d’Andorra, passant per les històriques localitats de Tor i Ós de Civís, on la natura i la cultura es fusionen.
 • Montgarri a la Val d’Aran: Descobreix l’encant únic de Montgarri i continua cap a l’exuberant Val d’Aran, un tresor natural ple de paisatges que et deixaran sense alè.
 • Llessui, per Espot, a l’Estany de Sant Maurici: Des de Llessui, agafa la ruta cap a Espot i arriba a l’emblemàtic Estany de Sant Maurici, una joia dins del Parc Nacional, a través de senders plens de bellesa natural.
 • Estany de Montcortes, per la Vall de Boí, al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: Un recorregut que us portarà des del místic Estany de Montcortes, passant per la Vall de Boí, fins al cor del Parc Nacional d’Aigüestortes , un lloc on la natura es mostra en tota la seva esplendor.
 • Berrea del Cérvol a la Reserva Nacional de Caça de Boumort: Viu l’espectacle natural de la brama del cérvol del 15 de setembre al 15 d’octubre, un esdeveniment únic que ressona a la majestuosa Reserva Nacional de Caça de Boumort.

A punt per a l’Aventura?

No esperis més per descobrir aquestes destinacions màgiques. El nostre Taxi 4×4 està llest per portar-te a experiències que superaran les teves expectatives, mostrant-te la indòmita bellesa de les nostres muntanyes i valls.
Contacta amb Casa Bellera i Reserva La teva Aventura a Taxi 4×4 Avui Mateix. Aventura’t més enllà del convencional i descobreix els secrets més ben guardats de la nostra regió. L’aventura us espera!

** Es poden fer excursions a petició del client. L´època per fer les excursions és des del mes de maig fins a finals del mes d´octubre.

Altres Serveis de Taxi

 • Trasllat a les pistes d’esquí de Port-Ainé, Espot-Esquí, Baqueira-Beret i Tavascan
 • Visites per la comarca del Pallars Sobirà (museus, esglésies, centrals elèctriques…)
 • Aproximaciones a hacer rutas a pié a la Pica d’Estats, al Montsent de Pallars, la Vall Fosca y sus llagos…

Desplaça cap amunt