Viu l’Aventura a Moto: Mototurisme a Casa Bellera

A Casa Bellera, entenem profundament les necessitats dels motociclistes. Sabem que els llargs viatges amb moto poden ser esgotadors, però en arribar al nostre refugi, t’espera una rebuda càlida o refrescant, segons l’estació. Ens assegurem que des del primer moment sentis la diferència amb serveis pensats especialment per a tu:

Benvinguda Personalitzada: Rebràs una beguda freda a l’estiu o calenta a l’hivern per revitalitzar-te després del viatge.
Aparcament Segur: La teva moto estarà segura al nostre aparcament tancat i cobert.
Cures Essencials: Facilitem el necessari per a la neteja de la teva moto i equipament. A més, oferim solucions per assecar vestits i botes en dies de pluja o fred.
Espai de Planificació i Relaxament: Una àrea dedicada us oferirà orientació per a les vostres rutes, amb accés a una biblioteca específica de motors i una base de dades útil per al vostre viatge.
Manual de Bones Pràctiques: Garanteix una estada agradable i sense inconvenients al nostre establiment.

Restaurant Adaptat a Tu
Reconeixent la singularitat dels horaris dels motociclistes, Casa Bellera ofereix flexibilitat al nostre servei de menjador. Gaudeix d’opcions d’àpats freds i calents en horaris estesos i, si vols, sol·licita un pícnic per portar a les teves excursions.
Explora amb Les nostres Rutes Especialitzades.
Et proposem quatre emocionants rutes amb moto, ideals per partir des de Casa Bellera o concloure-hi. Cada ruta està senyalitzada amb estacions de servei i tallers mecànics locals, assegurant que la teva aventura sigui tan fluida com emocionant.
Viu l’Aventura a Moto amb Casa Bellera
Estàs a només un pas de convertir aquests serveis i rutes en la realitat de la teva pròxima aventura amb moto. Reserva ara la teva estada a Casa Bellera i prepara’t per a una experiència inigualable, dissenyada a mida per als amants del motociclisme. La teva aventura comença aquí!

Desplaça cap amunt